Ahova vágysz

A hely

„ A természet lágy ölén, a Balaton legzöldebb vitorlás klubja” a mi esetünkben valóban nem túlzás. Adottságaink párját ritkítóak. Bátran mondhatjuk, hogy a hangulat, a kisugárzás, a fekvés egyedivé és különlegessé teszi a Balaton északi partján, Balatonfűzfőn  elterülő  Laguna Yacht Club kikötőt.

Az eladó apartmanház közvetlenül a Balaton vízpartján épül fel, egy 11 000 négyzetméteres zöld park közepén. A fejlesztendő apartmanházhoz tartozó telket délről a Balaton selymes vize, keletről a több mint fél kilométer hosszú lagúnaszerű kikötő, nyugatról pedig egy kivételes adottságú, 25 hektáros természetvédelmi terület határolja. Ezen a Natura 2000 területen bármilyen ingatlan fejlesztés kizárt, ami biztosítja, hogy a csönd, a természet lágy hangja és a madár csiripelés legyen a felépülő apartmanház tulajdonosainak mély és meghatározó élménye. A lagúna  – melynek vízfelülete 500 méter X 35 méter – keleti oldalán helyezkedik el a Laguna Yacht Club kikötő központja és az a 11 hektáros zöld felület ahol további fejlesztéseket tervezünk (részleteket erről lsd. később). A kikötő két oldalát egy nyitható, egyedileg kialakított, 35 méteres gyalogoshíd fogja összekötni.

Megközelíthetőség

Ha csak egy szóval kellene leírni akkor azt mondanánk, hogy IDEÁLIS. Itt nyílik meg az észak Balaton kapuja, a Balaton legszebb borvidékei 15 percre vannak, a csodálatos, 800 éves múltra visszatekintő történelmi Veszprém, a középkori várral, a változatos és elegáns éttermeivel 10 percre van, és nem utolsósorban Budapest is csak 55 perc. Fontos megemlítenünk, hogy nemzetközi vendégeinknek, akik a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren keresztül jönnek hozzánk, azoknak sem kell több mint 1 óra 15 percnél többet tölteniük a leszállás után kocsikázással. (London, Milánó, Moszkva reptereiről csak a belváros ennyi a reptérről).

Egyediség

Kevesen tudják, hogy a balatonfűzfői öböl különleges és egyedi adottságokkal bír. Itt van a Balaton legészakibb csücske. A Bakony felől jövő észak-nyugati szél, itt jön be a fűzfői csőbe, ahol felerősödik és így kiváló körülményeket teremt a szörfözéshez, kitetozáshoz és nem utolsósorban a vitorlázáshoz. A lassan hagyományt teremtő fűzfői öböl átúszó verseny is itt kerül megrendezésre. Az eladásra kerülő  luxus apartmanház különleges természet közeliséghez hozzájárul a hosszú, víz parti nádas, amely a balatoni állat- és madárvilág meleg otthona.

Tudja meg miért ez a legjobb hely

Tulajdonos és üzemeltető:
BS Fűzfő Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft.
Fax: +36-88-451-894
Telefon: +36-88-451-894
Email: info@bsfuzfo.hu

Postai cím:
8175, Balatonfűzfő
Vitorlaház u. 1-3.